You are here

MICH BAITS & CARPOLOGIJA BOILIE BASE MIX 3KG

Brend: 
Akcija -24%
Ocena: 
0
Šifra:
MB-BM SR
Osnovni miksevi za izradu boila, po receptu Carpologija Fishing Team-a, a iz kuhinje Miodraga Mičika „Mich-Baits“-a. Sadrže aminokiseline, atraktore i betain, dobro izbalansi...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena pre popusta::1.450 RSD
Cena:1.099 RSD
Ušteda:351 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Osnovni miksevi za izradu boila, po receptu Carpologija Fishing Team-a, a iz kuhinje Miodraga Mičika „Mich-Baits“-a. Sadrže aminokiseline, atraktore i betain, dobro izbalansirani i vešto ukomponovane teksture i granulacije kako bi rolanje bilo olakšano.

   

  Classic Sweet mix je na bazi ptičijih semenki sa dodacima (stimulatori apetita i aminokiseline), slatke arome što ga čini veoma privlačnim šaranu koji ga rado konzumira i lako vari.

  Voćni „Strawberry“ i „Tutti-Frutti“ mixevi pored aminokiselina i atraktora sadrže i koncentrate jagode, odnosno tutti-fruttija i bazirani su na ptičijim semenkama. Odličan su izbor za izradu boila koje se koriste tokom cele godine.

  Fish mix je baziran na ribljem brašnu sa enzimima i proteinima koje riba lako prepoznaje. Jedan od najbitnijih sastojaka ovog miksa je riblje brašno LT96, koje mu pored proteinske vrednosti povećava i atraktivnost.

   

  Mešati sa 8 do 10 jaja (u zavisnosti od veličine)

  Arome i ostale komponente dodavati po želji

  Pakovanje kantica 3kg

 • Komentari i recenzije (0)