Sbs 3 In One Fluro Powder Dip All Season Corn 175gr

Ocena: 
0
Šifra:
s-39918
SBS je proizveo novi fantastičan dodatak mamcima .Postoje dve vrste praha u 3in1 Fluro dipu koji su razdvojeni .150gr praha pomešanog sa posebno atraktivnom aromom nalazi se na d...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:950 RSD
  • Opis / Tehničke karakteristike

    SBS je proizveo novi fantastičan dodatak mamcima .Postoje dve vrste praha u 3in1 Fluro dipu koji su razdvojeni .150gr praha pomešanog sa posebno atraktivnom aromom nalazi se na dnu kutije i njega će vaš mamac upiti nakon potapanja u vodu ,a potom u ovaj praškasti dip.Jarko obojeni Fluoro prah se nalazi u gornjem delu pakovanja. Fluoro prah je takodje sa ukusom, ali on neće natopiti Vaš mamac. Ovaj proizvod nudi 3 opcije korišćenja

    Preporučujemo prvu opciju.Prvo je dovoljno umočiti mamac samo u osnovni prah,ali ovo važi za vode koje nisu dublje od 2m i gde je voda relativno mutna pri visokim temperaturama. Ako je jezero muljevito tu se šaran oslanja na svoj nos i nema svrhe koristiti fluoro prah. Mokru površinu mamca uvaljati u prah koji će natopiti mamac aromom,a ona će potom privući ribu u blizinu vašeg mamca.

    Druga upotreba je obrnuta. Važi za duboke i bistre vode (važi i za pliće vode ali u proleće i jesen) Tada Fluoro prah dobija na značaju u privlačenju ribe.Vrlo jednostavno se koristi, umočiti boilu u vodu,a potom je uvaljati u Fluoro puder i tako natopljen mamac će lakše privući šarana svojom aromom i vizuelnim efektom.

    Treća opcija je da se zajedno koriste oba dipa. Tada voda treba da bude bistra i prozirna. U ovom slučaju, delovaće oba dipa istovremeno, a koristite ga tako što mokru boilu uvaljate u Fluoro prah,a potom i u prah sa aromom .Jarke boje u prahu će privući ribu.PAŽNJA: Ne preporučujemo njihovo korišćenje u obrnutom redosledu jer Fluoro puder će ostati na površini vode.

Brend: