Sbs 3 In One Fluro Powder Dip M1 175gr

Ocena: 
0
Šifra:
s-39915
SBS je pokrenuo novi fantastičan dodatak mamcima у 2011. Postoje dve vrste pudera u 3 u 1 Fluoro paket dipu, svaki propisno zapečaćen i odvojen. 150 gr pudera se pomeša sa pos...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:1.008 RSD
  • Opis / Tehničke karakteristike

    SBS je pokrenuo novi fantastičan dodatak mamcima у 2011. Postoje dve vrste pudera u 3 u 1 Fluoro paket dipu, svaki propisno zapečaćen i odvojen. 150 gr pudera se pomeša sa posebno atraktivnim mirisom, koji se nalazi u dnu paketa, koji će vaš mamac upiti, nakon potapanja u vodu. Jarko obojena 25 gr Fluoro pudera je u gornjem delu. Fluoro puder je takodje sa ukusom, ali to neće natopiti vaš mamac. Ovaj proizvod služi kao pomoćni mamac prilikom ribolova i nudi vam 3 mogućnosti korišćenja i pecanja. Preporučujemo prvu opciju. Prvo. Dovoljno je umočiti mamac u prah ali gde voda u jezeru nije dublja od (2 м), gde je relativno plitka voda i mutna pri visokim temperaturama. Ako je jezero muljevito, tu se Šaran oslanja na svoj nos, i nema svrhe koristiti fluoro prah. Mokru površinu mamca uvaljati u prah. Puder će natopiti aromom mamac koja će curiti i privući ribu u blizinu vašeg mamca. Druga upotreba je obrnuta. Važi za duboka i bistra jezera, vode (važi i za plića jezera ali u proleće i jesen). Tada Fluoro puder do ija na značaju u privlačenju ribe. Vrlo jednostavno se tad koristi, umočiti Boilu u vodu, uvaljati u Fluoro puder i tako natopljen mamac će lakše privući Šarana svojom aromom i Fluoro puderom. Treća opcija da se zajedno koriste oba pudera; Tad voda treba da bude bistra i prozirna. U ovom slučaju, delovaće oba pudera istovremeno, a koristite ga kao u prethodnom opisu, mokru boilu, uvaljate u Fluoro pudera potom i u aromu puder, tako da će puder i aroma brže privući Šarana. Jarke boje u prahu će privući ribu. PAŽNJA: Ne preporučujemo njihovo korišćenje u obrnutom redosledu, jer Fluoro puder će ostati na površini vode, zajedno sa dipom u prahu.

    Pažnja : Ne preporučujemo upotrebu obrnutim redom,jer će svetleći puder spasti sa mamca u dodiru sa površinom vode već zajedno praškasti dip i umakaljka.

    Pakovanje: 175 gm

Brend: