Carp Kukuruz Budos(fermentisan)1kg

Brend: 
Ocena: 
0
Šifra:
mabnp04
Novo na tržištu iz Maroš Mix kuhinje su fermentisane prihrane i fermentisani spod miksevi! Ovoj seriji proizvoda je dato fensi ime Büdös Nagy Ponty u bukvalnom prevodu Smrdlji...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:305 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Novo na tržištu iz Maroš Mix kuhinje su fermentisane prihrane i fermentisani spod miksevi! Ovoj seriji proizvoda je dato fensi ime Büdös Nagy Ponty u bukvalnom prevodu Smrdljivo Veliki Šaran i biće Vam momentalno jasno zašto u nazivu stoji smrdljivo. Serija se sastoji od šest proizvoda, od kojih su tri fermentisane praškaste prihrane sa velikim udelom izmrvljenog fermentisanog različitog semenja u aromi meda,jagode i natur varijanta sa dodatkom betaina i tri spod mixa sa različitim kombinacijama semenja u svom sastavu. Tako imamo Budos 2 mix(kukuruz, pšenica) i Budos 4 mix (kukuruz, pšenica, tigrov orah, uljana repica) i Budos kukuruz.

  Zahvaljujući dugogodišnjem ugovoru o licenci Maroš mix je sada ekskluzivni proizvodjač fermentisanih šaranskih mamaca koje je prethodno u svom asortimanu imalo još nekoliko distributera.Proizvodnja ovih mamaca se zasniva na tajnom receptu koji ima izuzetan uticaja na šarana.Tim takmičara koji je napravio ove mixeve je ostvario mnogo uspeha na šaranskim takmičenjima zahvaljujući baš ovim proizvodima.

  Preporučljivo je mešanje Budos prihrana i spod mixa kako bi se dobio mix različitih granulacija i bržeg delovanja. Praškasta prihrana je već navlažena i koristi se direktno iz pakovanja za plasiranje pomoću hranilice na kraće do srednje distance dok joj je za veće distance potrebno dodati malo lepljivosti u vidu navlaženog TTX-a.

  Pakovanje (kg): 
  1kg