Promix Pop Up Pellet 8mm 20gr

Ocena: 
0
Šifra:
PMPUPM8
Prilikom razvoja Promix Pop Up peleta, jasan cilj je bio da se obezbedi rešenje za skoro svaku situaciju sa ukusima i bojama na paleti. Kao rezultat toga, proizvodi su prošli kro...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:665 RSD
  • Opis / Tehničke karakteristike

    Prilikom razvoja Promix Pop Up peleta, jasan cilj je bio da se obezbedi rešenje za skoro svaku situaciju sa ukusima i bojama na paleti. Kao rezultat toga, proizvodi su prošli kroz veoma dug period razvoja i testiranja, tako da samo najbolji, najzanimljiviji mamci mogu da dođu u vaše ruke, tačnije na iglicu, ili čak u usta riba.

     

    Jedan od ključeva za svestrani mamac koji je jednostavan za upotrebu je uzgona. Ovo je izazvalo možda najveću glavobolju. U konačnom obliku mamca, ovo je postavljeno tako da kada se koristi normalna udica od 7 ili srednje debela 14 udica, samo podiže iglicu, a udica samo grebe dno kreveta. Ova ponuda mamaca je ono što funkcioniše u većini slučajeva. Ipak, postoje situacije u kojima pored šiljaka, udica mora biti podignuta i sa dna. Mamac je takođe rešenje za ovo, jer se kombinuje sa finim šiljkom i tanjom udicom za meso za podizanje sa dna. Dakle, ne morate da sečete, ne morate da vodite, samo korišćenje prave kombinacije udice i šiljka omogućava savršenu ponudu mamaca.

Brend: 
Uvoznik: 
Energoteam doo
Zemlja porekla: 
Mađarska