Feeder Method Hrana(3vrste)

Ocena: 
0
Šifra:
masp110
Maros Mix Method Hrana   Maros Mix Series FEEDER Method Mix 1kg Osnovna karakteristika metod mixa je da ima izuzetne lepljive karakteristike dok kada se nadje u vodi rastvara...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:426 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Maros Mix Method Hrana

   

  • Maros Mix Series FEEDER Method Mix 1kg

  Osnovna karakteristika metod mixa je da ima izuzetne lepljive karakteristike dok kada se nadje u vodi rastvaraa se brže od standardne primame.To je veoma važno jer pobuđuje interesovanje ribe mnogo brže. Sledeća karakteristika metod miksa je visoka hranjiva vrednost koja obiluje proteinima i drugim hranjivim elementima iz kvalitetnog ribljeg brašna.

   

  • Halibut Method Mix

  Tamne je boje sa visokim postotkom mlevenih halibut peleta.Sa jakim mirisom na ribu i visokim sadržajem ulja čini ga idealnim tzborom za toplu vodu.

   

  • Pellet Method Mix

  Ovaj mix svetle boje i sa aromom banana-lignja posebno je efikasan u toplijem delu godine.Sadrži više različitih vrsta peleta uključujući i 12mm probušene pelete koji se mogu koristiti kao mamac.

   

  • Metod Feeder Mix

  veoma fine,puderaste teksture sa visokim sadržajem proteina. Eksplozivno i brzo rastapanje širi miris i čestice koje će brzo privući pažnju ribe.

  Pakovanje (kg): 
  1kg
Brend: