Maros Mix Eco(10 Vrsta)

Ocena: 
0
Šifra:
maba116
Eco serija Praškastu hranu iz eco serije odlikuje pre svega odlična cena, a da je ona pritom zadržala sve osobine koje treba da ima jedna hrana za ribolov. Iznenadićete se koli...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:225 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Eco serija

  Praškastu hranu iz eco serije odlikuje pre svega odlična cena, a da je ona pritom zadržala sve osobine koje treba da ima jedna hrana za ribolov.

  Iznenadićete se količinom termički obrađenih I mlevenih žitarica, te kvalitetom I količinom vezivnih sastojaka sadržanih u hranama eco serije.
  Sa ostalim hranama u ovoj cenovnoj klasi ste navikli da imate velikih problema prilikom pravljenja kugli.
  Ovde to nije slučaj. Optimalnim kvašenjem ćete čak I bez dodavanja TTX-a veoma lako napraviti postojanu kuglu, koja će izdržati udar o vodenu površinu, a dolaskom na dno će početi brz proces topljenja I raspadanja.

  Hrane Eco serije su rađene namenski za tačno određenu ciljnu ribu I tipski za vodotok koji ta riba nastanjuje.
  Prilagođene su I po bojama I veoma kvalitetnim I postojanim prirodnim aromama. Šaranske vrste riba tradicionalno ne mogu da odole crvenoj šaran-babuška hrani, koja zauzima jednu od vodećih pozicija po korišćenju kod nas.

  Od 2012-e godine u ponudu smo uvrstili I hranu sa velikim procentom krvnog brašna, koja se kroz dug period testiranja pokazala kao odličan izbor za ribolov na hladnim vodama. Ubeđeni smo da će te naći svoju kombinaciju u širokom izboru aroma, boja I pakovanja praškaste hrane Eco serije.

  Pakovanje (kg): 
  1kg
Brend: