Maroš Mix Extra Feeder

Ocena: 
0
Šifra:
maex105
Serija Feeder Uspeli smo posebnom tehnologijom da napravimo specijalnu mešavinu za pecanje sa hranilicom. Glavna odlika je da se lako prave grudve I da se lako smešta hrana u hra...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:248 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Serija Feeder

  Uspeli smo posebnom tehnologijom da napravimo specijalnu mešavinu za pecanje sa hranilicom. Glavna odlika je da se lako prave grudve I da se lako smešta hrana u hranilicu. Feeder metod ribolova u celom svetu je u velikoj ekspanziji I ispred nas kao proizvođače primame, je stavio mnogo pitanja I zadataka. Naš odgovor je serija feeder.

  Postigli smo da hrana bude postojana prilikom leta, da “preživi” put kroz vodeni stub, a da se čim dođe na dno brzo otvara I rastapa. Naročito je teško bilo pomiriti moderne, savremene feeder hranilice sa tradicionalnim, ali I to smo uspeli.Naročito valja obratiti pažnju na method seeds mix I na method pellet mix, dve hrane koje su najduže razvijane I koje su zaslužne za mnoga prva mesta na feeder takmičenjima.

  U opticaju su kako standardne varijante, tako I neke ne toliko uobičajne (feeder šaran specijal), ali nemojte se libiti I da kombinujete.

  Ono na šta smo posebno ponosni kod praškaste primame iz feeder varijante je mogućnost da prime veliku količinu živih mamaca, a da to ne utiče na postojanost primame u hranilici.

   

   

  Pakovanje (kg): 
  1kg
Brend: