Method Pellet Box

Novo
Ocena: 
0
Šifra:
PMMPBS
Sastav Promix Method Pellet Box je dizajniran tako da se, pored visokog sadržaja proteina od 38%, sadržaj lako svarljivih ugljenih hidrata održava na što većem mogućem nivo...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:670 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Sastav Promix Method Pellet Box je dizajniran tako da se, pored visokog sadržaja proteina od 38%, sadržaj lako svarljivih ugljenih hidrata održava na što većem mogućem nivou. Na ovaj način je stvorena složena mešavina koja sadrži sve potrebne hranljive materije i sa izvanrednim unutrašnjim indikatorima sadržaja. Pored najkvalitetnijeg ribljeg brašna, njegov sadržaj proteina dopunjen je i biljnim proteinima vrhunskog kvaliteta, među kojima se najviše ističu proteini konoplje i kukuruznih klica. Ima visok sadržaj vlakana, što garantuje laku svarljivost.

   

  Bogat je vitaminima i esencijalnim uljima. Njegov sadržaj ulja je uglavnom riblje ulje, lososovo ulje i ulje tune, koji privlače ribu gotovo kao magnet.

   

  Obogaćen ekstrakvalitetnim zrncima peleta od 4 mm i šarenim mrvicama krupnog zrna za još bolji efekat. U kutiji se nalazi i pojačivač arome od 50 ml, koji pored aroma sadrži i pojačivače apetita i betain.

   

  Lako se meša, u pelet od 400g dodajte 50ml arome i još 50ml vode, dobro promućkajte, pa nakon 5 minuta odmora dodajte još 50ml vode. Protresite posudu ili mešajte rukom dok se sva tečnost ne upije.Preporučljivo je tokom pecanja neprekidno prskati ili mešati mokrim rukama. Najlepljivije je kada je površina uvek malo vlažna.

   

  Posle 8-12 sekundi u vodi, raspada se skoro eksplozivno. Ovo vreme je dovoljno da korpa dospe do dna pre rastvaranja, čak i u rudničkim barama sa dubljom vodom. Slobodne aminokiseline, proteini i ulja odmah počinju da se rastvaraju iz zrna peleta, privlačeći ribu u tom području u korpu. Pelet se sporo rastvara, pa se dugo zadržava na hrani u vodi, a ne odnese ga ni manje struje.

   

  Može se koristiti sa dobrim rezultatima tokom cele godine

Brend: 
Uvoznik: 
Energoteam doo
Zemlja porekla: 
Mađarska