Promix Jastog 800g

Novo
Ocena: 
0
Šifra:
PML0000
Hrana Promix LIVER je naša najselektivnija, prava hrana za velike ribe.Za paletu nam je bio potreban veliki šaran, prava letnja hrana za ribu koja zaista ima EKSTRA efekat. Tako ...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:790 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Hrana Promix LIVER je naša najselektivnija, prava hrana za velike ribe.Za paletu nam je bio potreban veliki šaran, prava letnja hrana za ribu koja zaista ima EKSTRA efekat. Tako je nastala naša JETRA hrana.

   

  Koristili smo dosta ribljeg brašna za naše riblje obroke, jer ovo jasno čini osnovu zaista dobrih obroka u ovoj kategoriji. U slučaju JETRE, podigli smo ovu skalu za 1 nivo, tako da je to trenutno naša druga mešavina metoda koja sadrži najviše ribljeg brašna. Pored kvantiteta, značajnu ulogu je imao i kvalitet, tako da 2 najrastvorljivija riblja brašna sa najvećom biološkom vrednošću koja koristimo čine okosnicu obroka. Za ovo smo pomešali najrastvorljiviji obrok iz jetre živine, brašno od krvi i vrhunska riblja ulja.

   

  Pored odlične sirovine, važna je i veličina zrna, JETRA je obogaćena krupnijim zrnima i celim peletima za selektivni efekat. Prilikom mešanja, iz tog razloga, a takođe i zbog izuzetnog sadržaja ribljeg brašna i ribljeg ulja, važno je da ga navlažite u 2 ili više delova kako biste postigli savršenu teksturu.

   

  OVA HRANA ZAHTEVA VEOMA MALO VODE ZA MEŠANJE! SAVRŠENO KADA JE SKORO SUVO. 1 VREĆA ZAHTEVA 2,5-3DL VODE.

   

  Pojačivači apetita, aminokiseline i proteini u njemu brzo mame ribu u tom području u korpu.

   

  Snažan miris JETRE dolazi od obroka jetre, ribljeg brašna, krvnog brašna i ribljeg ulja u njemu, ova hrana je potpuno BEZ AROME!

   

   

  Koristite

   

  Mešavine metoda su veoma osetljive na stvaranje prave teksture. Uspeh praktično zavisi ili pada od ovoga. Vredi ga pažljivo mešati, uz stalno zalivanje, a zatim ostaviti da odstoji 10 minuta. Nakon toga, morate ga proći kroz sito sa malim rupicama, jer će tako tekstura biti savršena. Krajnji rezultat je dobar ako se spoji pod pritiskom, ali može se ponovo srušiti jednim pokretom. Obavezno stavite veliki naglasak na ovo, jer vaš uspeh zaista zavisi od toga.

  Ovaj materijal je veoma preporučljiv za paniranje peleta, u određenim situacijama prianjanje materijala za hranu se može značajno povećati. Za paniranje, pelete treba malo preliti vodom, a zatim ih preliti metodom na suvo. Ova fina zrna prijanjaju na površinu zrna peleta, koja se odmah po dolasku u vodu počinju rastvarati, još više ubrzavajući vreme zagriza :)

  Može se koristiti i za obogaćivanje sadržaja drugih mešavina za hranjenje, tako da nećete preterati.

Brend: 
Uvoznik: 
Energoteam doo
Zemlja porekla: 
Mađarska