Trakker Lanyard Hoody

Ocena: 
0
Šifra:
tr-207363
Trakker je stvorio odlične proizvode za ribolovce od ranih 1990-ih i tržišno je vođen brend koji proizvodi i dizajnira sve svoje proizvode u Velikoj Britaniji, tako da zaista d...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:6.770 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Trakker je stvorio odlične proizvode za ribolovce od ranih 1990-ih i tržišno je vođen brend koji proizvodi i dizajnira sve svoje proizvode u Velikoj Britaniji, tako da zaista donosi koristi britanskim ribolovcima.

   

  Sa hladnijim godišnjim dobima, ribolovcima je potreban dodatni sloj za toplinu. Kratka sesija, duga ili preko noći, kapuljača je sjajan odjevni predmet koji ćete imati u svojoj garderobi za ribolov.

   

  Trakker je uzeo uobičajenu maskirno zelenu ribolovnu kapuljaču dodavanjem jedinstvenog vezice za vezanje oko vrata. Ova vezica ima kopče na kraju koje su dizajnirane za zadržavanje sunčanih naočara. Štipaljke se jednostavno prikače za ruke sunčanih naočara Trakker i nikada se nećete zapitati gde ste ostavili zaštitu za oči. Vrpca znači kad god sunce počne da pokazuje da možete brzo razbiti čaše i pregledati ribu u obližnjim vodama bez užasnog odsjaja.

   

  Pored vezica, kapuljača je napravljena od runastog, toplog materijala i može se pohvaliti elastičnim manžetnama i rubom kako bi se osiguralo da te rukave lako zakotrljate uz mešanje mamca u kantu mamca ili podizanje čudovišnog šarana za brzu fotografiju.

   

  Skakač je raglan kroj za poboljšano kretanje i sportski džep kengura sa dvostrukim tačkama za ulazak rukom, savršen za čuvanje dragocenosti kao što su kamera, telefon i ključevi automobila. Možete čak i da koristite džepnu torbicu kengura da biste zagrejali te hladne ruke kad vetar počne da se pojačava.

   

  Trakker je kapuljaču završio suptilnim gumenim žigom na poleđini i ramenu koji će sigurno trajati nakon pranja u mašini. Odlično kao poklon za ljubitelje Trakkera.

Brend: