Stolica Za Ribolov 1001

Novo
Ocena: 
0
Šifra:
plus-11621
Nova Carp pro team stolica namenjena svim ljubiteljima šaranskog i feeder ribolova, kao i onima koji  vole duže boravke u prirodi. Odlikuje je velika stabilnost i udobnost. Nasl...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:7.470 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Nova Carp pro team stolica namenjena svim ljubiteljima šaranskog i feeder ribolova, kao i onima koji  vole duže boravke u prirodi. Odlikuje je velika stabilnost i udobnost. Naslon se može oboriti do horizontalnog položaja. Stolica poseduje veoma jak i pouzdan sistem za podešavanje naslona. Platno stolice je veoma jako i kvalitetno. Veoma je se lako održava i čisti. Poseduje teleskopske noge, koje će pomoći da stolicu postavite na različitim terenima. Stope na nogama su široke tako da će sprečiti propadanje stolice u meko tlo. Stolica se može u potpunosti sklopiti, tako da će u vašem priboru zauzeti veoma malo prostora.

   

   

   

  Dimenzije stolice:  Sedište je dimenzija 47 x 47 cm, naslon je širine 47 cm, visine 60 cm. Visina sedišta u odnosu na tlo je 34 cm, dok je maksimalna visina sedišta 50 cm. (kada se izvuku teleskopske nožice).Težina stolice je 6 kg.

Brend: 
Uvoznik: 
PLUS SPORT DOO ADRANI
Zemlja porekla: 
Kina