Trakker Folding Session Table Large

Ocena: 
0
Šifra:
tr-210209
Od ranih 1990-ih, Trakker pruža visoke standarde kvaliteta za mnoštvo ribarskih proizvoda. Od bivših filmova do odeće, Trakker je tržišno vođena kompanija, koja se fokusira...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:11.400 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Od ranih 1990-ih, Trakker pruža visoke standarde kvaliteta za mnoštvo ribarskih proizvoda. Od bivših filmova do odeće, Trakker je tržišno vođena kompanija, koja se fokusira na potrebe ribolovaca. Svi proizvodi su dizajnirani i proizvedeni u Velikoj Britaniji kao direktan odgovor na rastuće kinesko tržište, a kompanija je posvećena proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda na domaćem tlu.

  Sklopivi sto Trakker Session Large dizajniran je da zadovolji potrebe dugogodišnjih ribolovaca u Velikoj Britaniji i inostranstvu koji žele da svoj bivi učine što udobnijim.

  Savršeno veličine za društvene sesije, kuvanje, jelo i vezivanje, ovaj Trakker sto nudi dimenzije (D) 120 cm k (Š) 80 cm k (V) 70 cm i nosivost od 30 kg na stolu. Osim što nudi veliku površinu, stoni stol obriše čisto značenje nakon što se nadoknadi od neurednih mamaca i uređaja koje možete očistiti sa donje strane stola kada želite da ručate!

  Stol se takođe može koristiti kao sigurna osnova za rad na laptopu  jer je napravljen od jakog čeličnog okvira. Sve noge stola mogu se podesiti da se poravnaju na neravnim površinama, tako da u stolu nemate iritantno klimavanje.

  Ovaj jednostavan dizajn stola potpuno se savija, a noge se sklapaju i postavljaju na svoje mesto, čineći transport i skladištenje lakim i pogodnim.

Brend: