Alarm Gizmo+ Lampa

Ocena: 
0
Šifra:
HC0004
Mali, ali savršeno oblikovan. Novi Gizmo® alarm nudi vrhunske performanse u minijaturnom paketu. Sadrži osvetljene ušice i valjak za najlon što vam daje trenutne indikacije za...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:33.600 RSD
  • Opis / Tehničke karakteristike

    Mali, ali savršeno oblikovan. Novi Gizmo® alarm nudi vrhunske performanse u minijaturnom paketu. Sadrži osvetljene ušice i valjak za najlon što vam daje trenutne indikacije za najmanji pokret najlona. Naša inteligentna funkcija isključivanja zvuka omogućava vam brzo, udobno i nečujno podešavanje indikatora ili nepropusnosti najlona i automatski će aktivirati alarm nakon 30 sekundi. V.T.S. Sve funkcije se kontrolišu pomoću dugmadi za biranje koje su izuzetno jednostavne i brze za podešavanje za više alarmnih glava. Dodajte ovome; potpuno zaštićena elektronika, poboljšano trajanje baterije, kopča na poklopcu tvrdog kućišta i prijemnik sa funkcijom protiv krađe.

     

    Kompleti alarm Gizmo® dolaze u kompletu sa našim novim i ažuriranim bivvim svetlom. Manji, uglađeniji i sada sa uključenim zvučnikom, sada možete biti upozoreni u stereo načinu ili ga ućutkati za samo osvetljenje kad zagrize. Šest različitih podešavanja odlaganja i osvetljenosti. Može da funkcioniše potpuno nezavisno kao standardno  svetlo ili kada je sinhronizovano sa alarmnim glavama pruža dodatni nivo zvuka i osvetljenja. Svakom alarmu se takođe može dodeliti kanal u boji tako da odmah prepoznate koja je glava alarma aktivirana, a savršeno postavljanje je lako i sa kukom ili sa magnetnom pločicom za pričvršćivanje.

Brend: