Spro Döme Gábor Speciál Team Feeder C-fighter Boat 2.7m 40-120gr

Ocena: 
0
Šifra:
2038-270
SPRO Carp fighter - Boat, je feeder-šaranski štap dizajniran od strane Döme Gábora, višestrukog svetskog šampiona feeder tehnike ribolova, on je dizajnirao Team Feeder i Pell...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:6.050 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  SPRO Carp fighter - Boat, je feeder-šaranski štap dizajniran od strane Döme Gábora, višestrukog svetskog šampiona feeder tehnike ribolova, on je dizajnirao Team Feeder i Pellet feeder štapove marke SPRO prema svom višedecenijskom iskustvu i poznavanju pecanja kao veštine. Štapovi su oštri i svaki deo na njima ima svoju funkciju, imaju precizan zabačaj razlika između njih je u akcijama, osim u slučaju ovog Boat ili na srpskom Brod, što zanči da je namenjen pecanju iz čamca sa jakim hranilicama i dalekim zabačajima. Takođe bitna karakteristika koja opravdava lov iz čamca je dužina štapa jer je proizveden u dužinama 2,7m i 3m. Feeder štapovi sa obale kreću od 3m minimum sve do 4,2m. Sačinjen je od jake EVA plute na rukohvatu i karbonskog tela kroz koje prolaze čvrste SIC karike. Izdržljiv je i čvrst i pouzdan naravno. Cena je jako povoljna sa obzirom na performanse.

  • 2,7m
  • SIC sprovodnici
  • EVA plutani rukohvat
  • Karbonsko telo
  • 2 karbosnka vrha različite čvrstine
  • Dizajnirano od strane  Döme Gábora

  Napomena: Od 2018. god. Dome Gabor nije više SPRO-ov test ribolovac pa SPRO nema prava da i dalje njegovo ime koristi za pojedine serije štapova. Takav je slučaj i sa ovom serijom.   Svi štapovi su potpuno isti kao i ranija serija Dome Gabor(potpuno isti blank, boja, raspored sprovodnika, težina, akcija itd. . . ) samo što umesto imena Dome Gabor sada stoji natpis Cresta Team Feeder.   Zalihe štapova od prošle godine još uvek imaju stari natpis a novo pristigle serije nose pomenuto ime!  

   

  Broj delova: 
  2+2
  Težina štapa: 
  205gr
  Težina bacanja: 
  40-120gr
  Dužina štapa: 
  2.7m
  Transportna dužina: 
  140cm
  Dužina štapa kategorija: 
  2.41m - 2.70m
  Težina bacanja kategorija: 
  do 120g
Brend: