Gamakatsu Udice A1 G-carp Pop Up (1-6)

Ocena: 
5
Šifra:
147177-01
A1 G-Carp Pop Up - lagana šaranska udica posebno dizajnirana za ribolov sa podizačima A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži...
Lager
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 1 dan
Cena:620 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  A1 G-Carp Pop Up - lagana šaranska udica posebno dizajnirana za ribolov sa podizačima
  A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što je za proizvodnju udica apsolutno jedinstvena kombinacija. Udica od ovakvom materijala je jača za 20% što znači da ribolovci mogu koristiti manje udice za istu veličinu ribe. Manje udice omogućavaju bolju prezentaciju, a pored toga mogu se koristiti i manji mamci. Važan detalj je i to što manja i tanja udica lakše prodire u mamac i čini manju štetu na njemu. A1 udice su veoma izdržljive i na većim ribama a oštrije su 25% od običnih. Njihova oštrina je dugotrajnija, a tupljenje od peska i kamenja sa ovim udicama možete zaboraviti.
  Nove A1 Gamakatsu udice nude ribarima 100% više samopouzdanja. Njihov je vek trajanja dva puta duži i otpornije su na habanje, tako da ne morate da brinete da li se udica posle višestruke upotrebe istupila.
  Boja: crna
  Komada u pakovanju: 10

  Veličina udice: 
  1
Brend: 
Uvoznik: 
Fishing World d.o.o. Borča-Beograd
Zemlja porekla: 
Zemlja porekla: Japan