Salaš Tandari - Fishing Mania

 
ime: Salaš Tandari
mesto: 4km od Martonoša
radno vreme: 6:00-19:00
 
U proteklih 7-8 godina salaš Tandari je posetilo ogroman broj zaljubljenika prirode i slobode, povodom raznih manifestacija i organizovanih priredbi kod nas. Naši dragi gosti koji su boravili kod nas tačno znaju zašto vredi posetiti naš salaš i pecaroško jezero, zato ponovno i redovno navraćaju kod nas. Utisak i ocena posetilaca da je naš salaš oaza mira, tišine, aktivnog odmora i rekreacije koji predstavlja eliksir za dušu i telo čoveka u krugu svojih najbližih prijatelja, članova porodice, kolega.Ugodan boravak i dobro raspoloženje naših gostiju je zadatak našeg tima u koje imamo potpuno poverenje, zato sa sigurnošću predlažemo svim zainteresovanima, koji nas još nisu posetili, da dođu na naš salaš i jezero.
Svim dosadašnjim i budućim, cenjenim posetiocima salaša Tandari kod Martonoša, želimo od srca ugodan boravak, prijatno raspoloženje i nezaboravan doživljaj. BISTRO!
 
S poštovanjem,
Laslo Tandari – vlasnik salaša 

 

Na pecaroškom jezeru br.1 ima 26 mesta za ribolov, koji su označeni na priloženoj mapi. Svako mesto za ribolov ima svoj broj. Ribolov je dozvoljen sa poluostrva ili oko jezera u zoni pojedinih brojeva. Za rezervaciju mesta za ribolov poželjno je unapred se javiti telefonom ili online na  sajtu salasa Tandari. Nezavisno od načina ribolova morate da javite broj mesta za ribolov.

http://www.salas-tandari.com/

Lokacija

Salaš Tandari - Fishing Mania
Srbija
46° 6' 29.484" N, 20° 1' 6.1212" E
salas tandari jezero
komercijalno jezero vojvodina
pecanje stapovi drzac rod pod saran
zimsko pecanje zimi
gde pecati u subotici
gde pecati kod subotice horgos hajdukovo subotica palic
Facebook stranica: 
https://www.facebook.com/TandariLake
Web: 
http://www.salas-tandari.com/