Nove Enter Carp i Feeder Stolice

Nova Carp pro team stolica namenjena svim ljubiteljima šaranskog i feeder ribolova, kao i onima koji vole duže boravke u prirodi. Odlikuje je velika stabilnost i udobnost. Naslon se može oboriti do horizontalnog položaja. Stolica poseduje veoma jak i pouzdan sistem za podešavanje naslona. Platno stolice je veoma jako i kvalitetno. Veoma je se lako održava i čisti. Poseduje teleskopske noge, koje će pomoći da stolicu postavite na različitim terenima. Stope na nogama su široke tako da će sprečiti propadanje stolice u meko tlo. Stolica se može u potpunosti sklopiti, tako da će u vašem priboru zauzeti veoma malo prostora.

Dimenzije stolice: Sedište je dimenzija 47 x 47 cm, naslon je širine 47 cm, visine 60 cm. Visina sedišta u odnosu na tlo je 34 cm, dok je maksimalna visina sedišta 50 cm. (kada se izvuku teleskopske nožice).Težina stolice je 6 kg.

Nova Carp pro team stolica B, namenjena svim ljubiteljima šaranskog i feeder ribolova, kao i onima koji vole duže boravke u prirodi, a usput žele da se u potpunosti opuste i odmore. Odlikuje je velika stabilnost i udobnost. U odnosu na klasične šaranske stolice ova stolica ima jednu veoma zanimljivu inovaciju. U pitanju je uloženi deo koji se nalazi na sedalnom delu i naslonu za ledja crne boje koji se u potpunosti može ukloniti, što je velika prednost prilikom ribolova u toplim mesecima. Kada se skine uloženi deo, ispod se nalazi veoma jaka mrežica koja je olakšati Vaš boravak u prirodi i pružiti dodatno rasladjivanje. Naslon se može oboriti do horizontalnog položaja. Stolica poseduje veoma jak i pouzdan sistem za podešavanje naslona. U gornjem delu naslona se nalazi uloženi deo (jastuk). Platno stolice je veoma jako i kvalitetno. Veoma je se lako održava i čisti. Poseduje teleskopske noge, koje će pomoći da stolicu postavite na različitim terenima. Stope na nogama su široke tako da će sprečiti propadanje stolice u meko tlo. Stolica se može u potpunosti sklopiti, tako da će u vašem priboru zauzeti veoma malo prostora.

Dimenzije stolice: Sedište je dimenzija 50 x 50 cm, naslon je širine 57 cm, visine 65 cm. Visina sedišta u odnosu na tlo je 34 cm, dok je maksimalna visina sedišta 50 cm. (kada se izvuku teleskopske nožice).Težina stolice je 6.6 kg.

Nova Feeder stolica koja dolazi kao novitet za 2020. godinu. Radi se o laganoj stolici koja je izradjena sa dosta jakom, dodatno ojačanom konstrukcijom. Poseduje sve četiri teleskopske noge tako da se može postaviti i nivelisati gotovo na svim terenima, sa širokim stopama koje će pomoći da stolica ne propada u meko tlo. Stolicu odlikuje velika stabilnost zbog većeg rastojanja izmedju nožica. Noge su promera fi 25 tako da na njih možete postaviti gotovo sve dodatke, držače, armove, tacne... Podeduje veoma jak, izdržljiv i funkcionalan sistem za podešavanje nagiba naslona koji se može podešavati od 90 do 180 stepeni (horizontalni položaj). Platno na stolici je veoma kvalitetno i jako, ujedno i lako za održavanje brisanjem vlažnom krpom. Još jedna prednost ove stolice u odnosu na ostale je veliki džep na zadnjem delu naslona, u koji možete odložiti dosta delova pribora i opreme za ribolov. Dimenzije džepa su 46 x 38 cm, dok je dubina 6 cm. Stolica se može u potpunosti sklopiti, tako da će u vašem priboru zauzeti veoma malo prostora.

Dimenzije stolice: Sedište je širine 53 cm, dužine 46. Naslon je visine 63 cm, širine 53 cm. Visina sedišta u onosu na tlo je 36 cm, dok je maksimalna visina sedišta 51 cm. (kada se izvuku teleskopske nožice). Težina stolice je 6.6 kg.
Imamo priliku da Vam predstavimo jednu od najboljih feeder stolica na našem tržištu koje odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta.