Topfish video blog

Ako je temperatura vode povoljna, najveće slatkovodne grabljivice još u martu počinju da se intezivno hrane i pripremaju za predstojeći mrest.

Sa prvim hladnim zimskim danima aktivnost riba se drastično smanjuje, a sa njima se znatno proređuje aktivnost kolega ribolovaca i pecaroša. Uglavnom se povlačimo u kuće i stanove i čekamo prve znake lepog vremena da ponovo izađemo na vodu i da led okopni i oslobodi okovane obale.

TOPfish šaranska futrola namenjena je za bezbedan i lak transport čak 6 šaranskih štapova (3 sa i 3 bez mašinice).

Predstavljamo Vam Maver marker najlona. On služi za pronalaženje tačnog mesta hranjenja obeležavanjem damila.

Njegova jarko bela boja će dugo ostati na najlonu jer se veoma teško skida u vodi (ali se zato noktima može bez problema skinuti kada god je potrebno).

Predstavljamo Vam 3 genijalna proizvoda koji će Vam omogućiti da što više vremena provedete uživajući u pecaroškim aktivnostima koje zapravo volite. 

Ti proizvodi su:

Naučite pravilno da koristite method hranilice i saznajte šta se to zapravo dešava dok su one pod vodom! 

Danas Vam predstavljamo 3 stvari esencijalne za bezbedno pecanje grabljivica. 

Predstavljamo Vam TOPfish futrole za odlaganje i čuvanje štapova. Nabavite pravi model za sebe i sačuvajte svoju opremu od oštećenja, kako pri odlaganju, tako i pri transportu. Odaberite između futrole za 1, 2, 3 ili 4 štapa. U ponudi su futrole za različite vrste štapova (varaličarski, šaranski, itd.), te smo sigurni da će svako od Vas naći odgovarajuću za svoje potrebe. U nastavku pogledajte kako izgledaju i funkcionišu TOPfish futrole.

Dobrodošli na TOPfish video blog! Od danas ćete imati priliku da uživate u video predstavljanjima proizvoda, ali i da otkrijete razne ribolovačke trikove koje su naši TOPfish ribolovci do sada sebično čuvali ;) 

Stranice