Sbs 3 In One Fluro Powder Dip Beli Luk 175gr

Ocena: 
0
Šifra:
s-39914
Postoje dve vrste praha u 3 u 1 Fluro Powder Dip paketu, svaki pravilno zapečaćen i odvojen. 150g praškastog dipa sa posebno atraktivnim mirisom i ukusom nalazi se u dnu paketa ...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:950 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  Postoje dve vrste praha u 3 u 1 Fluro Powder Dip paketu, svaki pravilno zapečaćen i odvojen. 150g praškastog dipa sa posebno atraktivnim mirisom i ukusom nalazi se u dnu paketa i on će se slivati sa mamca ubrzo nakon što je potopljen u vodu. Jarko obojen Fluro prah od 25g je u gornjem delu paketa i sa istim ukusom, ali on je takav da se neće spirati sa mamca. Kao što ime proizvoda implicira, ovaj pomoćni mamac nudi tri mogućnosti primene.

  Preporučujemo prvu upotrebu u većini situacija. Prvo, dovoljno je da se koristi dip u prahu sa ukusom na jezerima gde su ribe u izobilju, a voda je relativno plitka (do 2 m). Na takvim jezerima voda je obično prilično mutna (posebno kada je temperatura vode relativno visoka). U ovoj mutnoj vodi šaran se oslanja na svoja čula dok jede, tako da nema smisla koristiti Fluro prah.

  Pokvasite površinu mamca, zatim ga uvaljajte u Powder Dip. Praškasti dip će obložiti mamac ako je jednom potopljen u vodu. Dip će ispuštati ukuse i arome i privući ribu iz okoline na vaš mamac.

  Druga upotreba je upravo obrnuta. U dubokim jezerima ili u čistoj vodi (čak iu plićim jezerima u proleće i jesen) koristite Fluro praškasti deo koji sad poprima poseban značaj. Jednostavno umočite mamac u vodu a zatim ga uvaljajte u Fluor prah.Fluor u prahu ne rastapa vaš mamac potopljen u vodi, već prah daje živu boju koja sa ostalim elementima iz boile privlači interesovanje šarana.

  Treća mogućnost je da se koristi dva praha zajedno; opet, voda bi trebalo da bude čista i bistra da se garantuje uspeh. U tom slučaju pokriti mokru površinu mamca sa Fluro prahom prvo, a zatim ponovo mokro uvaljati u ukusni Powder Dip. Obe komponente, potapanjem mamca, rade svoj posao i počinju da privlače ribu.
  Pažnja: Ne preporučuje njihovo korišćenje u obrnutom redosledu, jer Fluro prah će rastopiti površinu mamca zajedno sa Powder Dip-om. Pakovanje: 175g

Brend: