Gamakatsu Udice A1 G-carp Camousand Specialist (1-8)

Ocena: 
0
Šifra:
149087-02
A1 G-Carp Camou Green Specialist - kao brijač oštra šaranska udica sa kamuflažnom bojjom peska. A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj mater...
Po porudžbini
Poručite sada i proizvod Vam stiže za 3 do 8 dana
Cena:840 RSD
 • Opis / Tehničke karakteristike

  A1 G-Carp Camou Green Specialist - kao brijač oštra šaranska udica sa kamuflažnom bojjom peska.

  A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što je za proizvodnju udica apsolutno jedinstvena kombinacija. Udica od ovakvom materijala je jača za 20% što znači da ribolovci mogu koristiti manje udice za istu veličinu ribe. Manje udice omogućavaju bolju prezentaciju, a pored toga mogu se koristiti i manji mamci. Važan detalj je i to što manja i tanja udica lakše prodire u mamac i čini manju štetu na njemu. A1 udice su veoma izdržljive i na većim ribama a oštrije su 25% od običnih. Njihova oštrina je dugotrajnija, a tupljenje od peska i kamenja sa ovim udicama možete zaboraviti.

  Nove A1 Gamakatsu udice nude ribarima 100% više samopouzdanja. Njihov je vek trajanja dva puta duži i otpornije su na habanje, tako da ne morate da brinete da li se udica posle višestruke upotrebe istupila.

  Boja: pesak
  Komada u pakovanju: 10

    

  Veličina udice: 
  2
Brend: 
Uvoznik: 
Fishing World d.o.o. Borča-Beograd
Zemlja porekla: 
Zemlja porekla: Japan